2017-11-10

Születésnapi party

(0 szavazat)

Közeledett az idő, tudtuk, hogy Hassannak hamarosan születésnapja lesz, ezért sütöttünk neki egy kis pogácsát és megleptük vele személyesen a strandján. Mondta hogy pár nap múlva tart egy hivatalos party-t is ahova meghívott minket is.

Másnap nagy örömmel telefonált, hogy képzeljük el itt egy magyar turista a strandon, és ha van kedvünk akkor látogassuk meg. így is tettük. Találkoztunk Nikolettával, aki Olaszországban él és most úgy döntött egyedül jön nyaralni Egyiptomba saját szervezéssel. Megmutattuk neki a várost, strandoltunk, beszélgettünk sokat. Természetesen őt is meghívta Hassan a partyba, ahova közösen el is mentünk. A meghívottak között volt még Elena és Olga, akik Hurghadáról érkeztek. Olga elhozta a saját kis szintetizátorát és pár órás koncertet adott. 

A héten többször is találkoztunk, az idő hamar elrepült. Szerintünk Nikoletta remekül érezte magát az egy hét alatt, amíg itt volt és azt mondta  " soha nem gondoltam volna, hogy találkozok itt magyarokkal és, hogy este a tengerparton, a tábortűz mellett tankcsapdára fogunk bulizni ".

Mi is köszönjük

Lépj velünk kapcsolatba

Bármilyen kérdésed lenne nyugodtan keress minket igyekszünk 24 órán belül megválaszolni